Primăria Comunei Copăcele județul Caraș Severin

Serviciu online plata taxe si impozite

Primăria Copăcele îți oferă posibilitatea online de a plăti taxe, amenzi sau alte plăți diverse într-un mod simplu și ușor. Fie că vrei să citești ultimele publicații sau să fii informat de evenimentele din zona ta, aici le găsești pe toate. Poți participa la sondaje, petiții sau chiar să depui sesizări. Toate integrate într-un singur loc:

https://copacele.cityon.ro

 

Dacă nu ai cont pe platforma CityOn, îți poți face unul chiar acum. După ce te-ai autentificat, poți vedea obligațiile tale fiscale și poți plăti imediat, fie că este vorba despre TAXE, IMPOZITE, CHIRII, ABONAMENTE sau chiar AMENZI.

Pasul 1

Accesează Servicii Online » CityOn de pe pagina principală sau din secțiunea Servicii Online. În cazul în care nu ai deja un cont activ pe această platformă, apasă pe "Înregistrează-te" și completează datele solicitate prin intermediul formularului de înregistrare. Atașează o copie a actului tău de identitate și bifează căsuța privind acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituția noastră. Apasă apoi butonul "Trimite solicitare".

Pasul 2

După completarea datelor și trimiterea cererii de înregistrare, vei primi un e-mail de confirmare a solicitării tale privind crearea contului pe platforma CityOn. Pentru a trimite către noi cererea de activare a contului, dai click pe link-ul primit în conținutul e-mailului transmis automat de platforma CityOn. Un operator va verifica identitatea ta și va procesa validarea contului.

Pasul 3

După ce operatorul nostru validează solicitarea de creare a contului, vei primi un alt e-mail cu un link pe care trebuie să dai click în vederea stabilirii parolei de acces la platforma CityOn.

Pasul 4

Felicitări! Contul tău CityOn Slatina-Timiș este activ și gata pentru a fi utilizat.